Welcome!

Saturday, 8 February 2014

My Life~ Kekuatan Dari ALLAH

Assalamualaikum, ~ i donot know my feeling right now, but i know that i am really HAPPY hehe Alhamdulilah~ Now i am 22 years old ~ dah tua la kn? and Yah! i will get NIKAH Sooonnnn~ 14/2/2014 dah tak lama la kan?
    When i was high school, i was a girl who focus on study..huhu pagi smpai petang go to school, mlm study KITAB2 ALLAH dri sorg Baba n ustaz2 dri Patani.mmg best sgt2 time tu~ the only thing that i focus is only about Study, my life is only about that in that time..he3
    When i was 20 years old, my life a bit change -_-" dah mula2 mcm2 that i have to learn n rsa cm byk bnda yg I xtau, mcm2 jnis manusia, maksiat, fitnah n many more and make feel that Oh! DUNIA I really scare you! cz i know that am not really good n am scare sya makin trok ? ofcz, we do not know what will hpn with us Msa depan? kita xbley nk yakin Oh aku bgus aku xakn buat bla22..
   Sometime Sya gagal dgn ujian dri ALLAH and it makes me more scare,tp ALLAHmdulilah ALLAH always forgives us. So make me feel like I can go on with my life~
   Now i am 22 years old hehe and saya akn Akad nikah soon n ALLAh will give me a new life yg lagi amat berkat Alahamdulilah sekejap saja ALLAH uji saya dgn alam remaja yg menakut kan! after this some people may say ..idup selepas kahwin ag susah, for me nothing is easy ! and idup kahwin walau tahap mana pun ujian terhadap kita, it will fulfill dgn berkat ~ kalau kita ikot jalan ALLAH btol x? :D pray for me ya.. Waalaikumusalam